Hundjävel!

När vi kom upp till El Salto 4300 möh på acklimatiseringsturen träffade vi på en ny "vän". Denna jycken hade en otroligt fin och tjock päls. Naturligtvis var han med Husse på bergsbestigning. I lägret var han social och kom fram å hälsade på alla som såg vänliga ut. Så var det dagtid men när solen gick ner förbyttes hunden till, en vakthund av rang. Hans Husse gick och la sig och jycken la sig utanför tältet och vaktade, jag menar verkligen vaktade. Så fort någon lämnade ett tält för att "gå på muggen" for faan i jycken. Våldsamma skall och utfall var det hela natten lång. Jag för min del tyckte det var ganska hemtrevligt (Har en jycke), Martin tyckte inte likadant. På morgon var hans första ord, jag skall dö.. den där jävla jycken.
 
Nåväl, följade dag besteg Husse, med jycken, El Plata 6000 möh.
 
Pergite!
 
 
 
 

Mot framtiden!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg i bloggen. Nu har jag smält mina upplevelser från min bestigning av Aconcagua. Jag har kommit igång med träningen och är skadefri. Har kommit igång och springa igen å det e toppen. Jag har funderat en hel del på framtiden och nya mål.
 
Mitt nästa berg blir Elbrus 5642 möh. http://sv.wikipedia.org/wiki/Elbrus Planen är att åka dit sommaren 2016. Det är i första hand den alpina miljön som lockar, sedan är det ju ingen nackdel att det ingår i "seven summits" och är Europas högsta berg:)
 
Elbrus
Det finns ytterligare ett mål som idag känns avlägset. Min dröm att kliva upp över 8000 möh. Cho Oyu 8201 möh i Himalaya är i så fall ett berg som jag vill göra ett försök på. Det är världens sjätte högsta berg. http://sv.wikipedia.org/wiki/Cho_Oyu
 
Cho Oyu
Realistiska mål? Vi får se:)
 
Häng med!
 
Pergite!
 
 

RSS 2.0