Träningsvecka 35

En ganska bra vecka med lite mer träning än jag tänkt mig. I onsdags körde jag ett multipass med styrketräning samt mountainbike. Min första mountainbike runda i skogen. Var riktigt kul och orsakade blodvite på ett tiotal ställen på kroppen:) Fick även nytta av hjälmen då jag försökte forcera ett träd:) Kul att göra saker som jag normalt sett inte tränar.

1x150 min styrketräning/mountainbike
1x90 min cykel
1x120 min cykel
1x60 min styrketräning

Totalt: 420 min

Pergite!

Träningsvecka 34

Nu känns det att jag är igång igen, bra fokus men det tar lite tid att få igång den gamla kroppen igen:) Träningspassen känns ganska lustfyllda och jag håller i mitt kaloriintag bra tycker jag. Tappar ca 0,6 kilo per vecka. Skulle jag gå ner mer än så blir konsekvensen att muskelmassa ryker å det vill jag inte.

Det är långt till nästa sommar och avfärd mot Europas högsta berg Elbrus men det finns i mina tankar varje dag. All min träning fram till dess har betydelse. Vädret kan jag inte påverka men jag skall i alla fall komma dit i absolut toppform.

2x90 min styrketräning/cykel
1x90 min backträning
1x120 min backträning

Totalt: 390 min

Pergite!

Träningsvecka 33

En riktigt bra träningsvecka med bra energi i alla pass. De närmsta 6 veckorna kommer jag att fokusera att stegra träningen sakta. Efter de veckorna kommer jag ta en återhämtningsvecka. Träningen innehåller styrka/kondition samt uthållighet med tonvikt på de två förstnämnda. Denna veckan har jag tagit tag i kosthållningen ordentligt å det är ett måste - gå ner 10 kg är inte snytet ur näsan hur som helst. 
 
2x 90 min styrketräning/cykel
1x120 min cykel
1x90 min backträning (utan packning)
 
Totalt: 390 min
 
Pergite

Träningsvecka 31-32.

Så var den sköna semestern slut. En vecka  i Grekland var fint, riktigt varmt, 37 grader i skuggan. En av de tänkta höjdpunkterna på resan skulle ha varit bestigning av Mount Kerkis, 1450 möh men det blev ett riktigt fiasko. Hade kontakt med arrangörerna och bokade dag och hämtning på hotellet 03,00. Släpade med oss trekkingutrustning från Sverige och vad hände? Jo, ingen dök upp och hämtade oss, vi satt där som två fågelholkar utanför hotellet och väntade mellan 03-04 innan vi gav upp och gick och lade oss igen. Arrangören skyller på att bokningssystemet ballat ur och vi kan se fram emot en gratis bestigning av Mount Kerkis nästa gång vi kommer dit:)
 
3x120 min vandring
2x 60 min styrketräning
2x60 min cykel
 
Totalt: 600 min.
 
I morgon startar jag min resa mot Elbrus och kör igång ett träningsprogram. Fram till årsskiftet ligger fokus på viktminskning å jag skall bli av med sisådär 10 kg. Lätt som en plätt:) Mer om detta upplägg i ett senare inlägg.
 
Pergite!

RSS 2.0