Träningsvecka 39-11 veckor kvar.

En vecka som inte blev som planerat på grund av min knäskada. Har blivit en del rehabpass. Mer än så klarar inte knät av för tillfället. Träningspassen går ut på att få genomblödning och således ge en gynnsam läktid. Var sak har sin tid och tyvärr är det det som gäller just nu. Bättre tider kommer;)

1x90 min backe 25 kg
1x90 min styrketräning/cykel
2x30 min cykel
1x180 min cykel/promenad.

Totalt: 420 min.

Pergite!


Knäskada!

Gårdagens backpass tog hårt på mitt knä. Detta trots att jag tog det mycket försiktigt. Har precis varit på undersökning och laserbehandling. Vid ultraljudsundersökningen visade sig att jag har en inflammation samt svullnad/vätska bakom ledkapseln. Förmodad läktid 3-6 veckor. Aktiv vila ordinerad, simning samt cykel är ok. Behandling med laser samt Voltaren i 10 dagar. Inte alls kul men det är nu jag får visa att jag är av det rätta virket. Bara att bita ihop och göra det bästa av saken.

Pergite!

Träningsvecka 38-12 veckor kvar.

Efter en veckas vila började jag åter träna igår. Helt underbart att gå till gymmet och köra ett lugnt rehabpass. Träningsvärken kom som ett brev på posten i alla fall:) Knät är bättre men nu gäller det att känna sig för försiktigt och inte dra på för mycket. Vet inte hur reaktionen blir. Jag har i alla fall idag kört ett lugnt trekkingpass och det kändes bra. Jag kommer att behöver kasta om lite i mitt träningsupplägg men det tittar jag på i slutet av nästa vecka. Fysiskt har jag återhämtat mig bra med en vecka utan träning men psykiskt har det varit värre. Det har varit jobbigt att inte kunna träna. Segare i huvudet för var dag som gått. Nu tar jag nya tag och tror på att kroppen håller:)
 
Cerro Aconcagua från Cerro Vallecitos. 
 
1x90 min styrketräning
1x60 min trekking 25 kg
 
Totalt: 150 min
 
Pergite!

Träningsvecka 37-13 veckor kvar.

Grus i maskineriet;( Under ca tre veckor har jag haft problem med mitt vänstra knä. Förmodligen en inflamation som inte ger med sig. I fredags tog jag beslutet att hålla upp helt med träningen för att ge det en chans att läka ut helt. Vila ihop med en kur Voltaren tror jag gör susen;) Bättre att ta uppehållet nu än i november. Det är tungt att inte kunna träna som jag vill men nu är det som det är och det är bara att rätta in sig i ledet. Annars har träningen gått riktigt bra så här långt. Jag känner mig nöjd med hur det har utvecklat sig och att jag gör framsteg.
 
2x120 min cykel (4 pass)
1x60 min trekkning 25 kg
 
Totalt: 300 minuter
 
Pergite!

Träningsvecka 36-14 veckor kvar!

Det rullar på och jag ligger i för få ihop min träningsmängd. På det hela taget känns allt ok för närvarande. Veckorna går rasande fort å snart är min väntan slut. Revansch på Aconcagua. Många saker måste klaffa när jag väl är där, fysiska förmågan, att acklimatiseringen går väl samt att berget vill ta emot oss med bra väder. Å så frisk förstås:)
 
När jag fyllde år fick jag en upplevelse i present av mina arbetskamrater (Tack så mycket!). Idag var jag och körde en Ferrari F 430 utanför Landvetter. Nästan 500 HK bakom ryggen. Den gick ruggigt bra och jag körde i hela ...:) Det får bli en hemlighet tills vidare:)
 
Cockpit Ferrari F 430
2x120 min cykel (4 pass)
1x90 min backe 25 kg
1x60 min styrketräning
1x90 min stryketräning
1x120 min promenad.
 
Totalt: 600 min.
 
Pergite!
 
 

RSS 2.0