Träningsvecka 21

Nu e jag på G! En riktigt bra vecka där jag tagit tag i konditionsträningen. Känns skönt. Igår körde jag några vändor upp och ner i Kinnekullebacken och idag var jag där igen. Uppför är inga problem men nedför sliter det på otränade ben.

3x60 min styrketräning
2x60 min löpning
1x60 min backe 23 kg
1x90 min backe 23 kg

Totalt: 450 min.

Pergite!

Träningsvecka 20

En lite nätt träningsvecka med tre pass styrketräning och ett löppass där jag fick ett kvitto på att jag behöver jobba med konditionen. Skall ju till fjällen om 6 veckor så jag får börja springa mer å naturligtvis backträning.

Jag har blivit kontaktad av en tjej som funderar på att åka till Kilimanjaro. Alltid kul att kunna lämna lite tips om mina upplevelser på Afrikas tak.

3x60 styrketräning
1x60 löpning

Totalt 240 min

Pergite!


Träningsvecka 19

En vecka med enbart styrketräning. Jag behöver ta tag i min konditionsträning då det bär i väg till fjällen vecka 27 med ett par bestigningar i Jotunheimen. Det går i och för sig att plåga sig upp och ner utan att vara speciellt bra tränad, jag har gjort detta tidigare och vill inte ha så ont i benen som man då får.Så det får bli lite backträning innan det bär iväg till Norge.

4x60 styrketräning

Tot: 240 min

Pergite!

Träningsvecka 18

En förlorad vecka träningsmässigt då jag haft en riktig förkylning som gjort att jag inte kunnat träna. Tråkigt men jag får se det som att jag fått tid att återhämta mig..Bara att ta nya tag!

1x60 styrketräning
1x60 promenad

Totalt: 120 min

Pergite!

RSS 2.0