Träningsvecka 12

Det rullar på med med tyvärr, lite träning. Jag har träffat en kompis, Johan, som skall hjälpa mig med träningsupplägg som jag nu påbörjar. Det hela går ut på att lägga på mig 5 kg muskler på ett år. Samtidigt skall jag inte lägga på mig fett. Skall redovisa hur detta skall gå till i ett inlägg i nästa vecka. Känns skönt att få lite input och inspiration då träningen går trögt. Tack Johan!
 
1x60 min trekking 22 kg
1x60 min stryketräning
1x60 min löpning
 
Totalt 180 min
 
Pergite!

Träningsvecka 11

Ännu en mager vecka när det gäller träning. Jag skall träffa en gammal kompis som jag har tränat ihop med under min tid som byggare. Meningen är att vi skall skissa på ett nytt träningsprogram till mig. Känns riktigt spännande att få något nytt. Gissar på att fokus blir att bygga på mig lite muskler.


1x60 min styrketräning
2x60 min löpning.

Totalt: 180 min

Pergite!


Träningsvecka 10

Ännu en vecka med lite träning. Jag har börjat fundera på att be någon hjälpa mig att sätt ihop ett träningsprogram då jag e sugen på variation. Behöver inspiration genom att inte styra vad jag gör själv.

1x30 min löpning
1x90 min löpning
1x60 min styrketräning

Totalt: 180 min

Pergite!


Träningsvecka 9

En vecka med lite träning men det har varit andra saker som jag prioriterat högre. Har precis varit ute en timma i skogen i underbart väder och solsken. Riktigt härligt. Min avsikt är att komma igång med träningen den närmaste månaden. Denna veckan var det som sagt magert. I tisdags höll jag föredrag i Götene Kinnekulle Rotaryklubb om min Aconcagua expedition. Kul att berätta om något som ligger mig varmt om hjärtat.
 
2x30 min löpning
1x60 min trekking med 18 kg.
60 min styrketräning
 
Totalt: 180 min.
 
Pergite!

RSS 2.0