Träningsvecka 8

Träningsvecka 8. 6x60 min beachlöpning, styrketräning, simning, trekking. Totalt: 360 min. Barbados är ett fint ställe att träna på. Pergite!

Träningsvecka 7

Lugn vecka inför stundande träningsläger.

2x30 min löpning
1x60 min styrketräning
120 min trekking

Totalt: 210 min.

Åker på träningsläger långt bort...... bilder kommer...

Pergite!


Skaras stolthet. Skara IK.

I morgon är det dags för Play-Off till divison 1. Hoppas att mitt SIK vinner.


Löprunda med annat i tankarna..


Rastplats Såtenäs

Saab Turbo X 305 HK, AJ 37 Viggen 90000 HK


Speedparts, din Saabspecialist!

I detta inlägg vill jag lyfta fram ett företag på västkusten som levererar delar, ja allt man kan tänka sig till sin Saab till mycket bra priser. Dessutom med utsökt service. www.speedparts.se

Tråkigt, mycket tråkigt har ju Saab som bekant gått i KK och förvaltarna jobbar på för att se om det går att sälja som helhet eller styckas upp. Saab är i mina ögon den bästa bilen, sedan är det uppenbarligen så att vi är för få som tycker det. Låt oss hoppas på en fortsättning, kanske går det att hitta en lösning där ny ägare släpper nya 9-5 samt 9-4 X och kör vidare med gamla 9-3 fram tills dess att nya Phoneixplattformen är klar att sjösätta.

Saab 9-3 Turbo X på Kinnekulle Ring.


Träningsvecka 6

Fram med vågen i morse, 89,4. Totalt minus 3,0. Lite mindre minskning än väntat som kanske kan förklaras med en födelsedag igår med sedvanligt intag av, ja ni vet vad... Vilken i sin tur fick konsekvensen att jag fick ont i magen under trekkingpasset som inte blev så långt som jag tänkt från början. Dessa födelsedagar...

2x30min löpning
1x60 styrketräning
150 min trekking.

Totalt 270 min.

Pergite!


Suget!

Nu är det ca 5 veckor sedan jag startade min viktnedgång. Jag har klarat mig relativt bra när det gäller godissuget., utom igår och idag. Helt plötslig på jobbet, två dagar i rad har jag blivit så otroligt sugen på något sött och gott. Frukt blev räddningen, ett par clementiner så var saken biff. Är noga med att äta många gånger per dag, äter lite mindre än jag brukar av kolhydrater och lite mer protein. På söndag är det vägning igen.

Pergite!

Träningsvecka 5

2x30 löpning
1x60 styrketräning
120 min trekking

Mindre än väntat men avstod att sträcka ut trekkingpasset då inte var helt piggelin.

totalt: 240 min

Pergite!


Kallt.

Riktigt kallt ute men nästan ingen snö. Lite tråkigt att det inte är vitt på marken vilket förgyller tillvaron. Kylan gör att det är ett utmärkt tillfälle att testa utrustningen och i morse gav jag mig ut i nästan -20. En löprunda med samtliga klädlager på mig. Testade om ett par nya Gore Tex fingerhandskar pallade kylan. Inga problem så länge kroppen jobbar men fingrarna kallnar fort när jag inte arbetar. Lärdomen är att tumvantar är det bästa vid temperaturer under -15. I morgon bitti är det dags för en trekkingrunda på sisådär 3-4 timmar. Ingen vägning denna veckan men känner att min vikt sakta men säkert är på väg nedåt.


Vacker bild Aconcagua.


RSS 2.0