Snart är det dags igen!

Hej, det är lite Blog-takeover igen :) 
 
När pappa är iväg på äventyr kommer jag (Emma) hålla er uppdaterade om deras resa. 
 
Det tog våra resenärer ett helt dygn innan de anlände på hotellet i Anchorage. När killarna väl vara framme samlade de sina krafter med en måltid på Hard Rock Cafe och la sig tidigt. Hotellet var inte det bästa men allt var bättre än ett trångt flygplan. 
 
Dagen därpå inhandlades vad som saknades inför resan till Talkeetna. 6 kg godis var och snöskyfflar samt en snösåg. Juste! det var ju lite mat också, inte bara godis, godis mums.....
6 kg pasta, 6 kg müslii, 2 kg bacon, 2 kg korv och 1 kg pepparoni/salami. 
 
När de sedan anlände till Talkeetna möttes dem av riktigt fint väder. Det var till och med flera klättrare som redan skulle flyga upp emot basecamp samma dag. Eftersom vädret var det som arbetade emot dem sist så kändes det väldigt bra att bli bemött av en glad moder natur. Utrustningen blev sedan vägd och hamnade på 119 kg, inte inräknat de 3 gallon bränsle som de får på base camp.
 
Nu väntas bara ett möte med NPS så att killarna kan få sitt klättertillstånd. Fortsätter sedan vädret vara fint kommer de flyga till base camp en dag tidigare :) 
 
Båda klättrare känner sig otroligt peppade och ser verkligen fram emot att landa på base camp igen. Det är något som de båda har tränat obeskrivligt mycket för och snart är det äntligen dags. Jag personligen har flera gånger blivit förvånad men mest av allt stolt över min pappas förmåga och engagemang. Han har inte vikit sig en enda gång. Det är inte lätt att vara engagerad när det spöregnar ute och man vet att man ska träna backpasset i flera timmar. Men oavsett vad så har han fortfarande gjort det. Vissa dagar har han kommit hem helt lerig och nedstämd över att passet inte gått som han tänkt sig. Men inte stoppade det honom från att fortsätta träna dagen efter. Han är helt fantastisk och vi skulle inte kunna vara stoltare över honom. Vi önskar verkligen att vädret är på deras sida denna gången så att pappa och Stefan äntligen kan stå på toppen av det här vackra berget. 
 
och som alltid PERGITE! 
 

Kommentarer
Postat av: Eivor

Kenneth,

Amazing Kenneth....I'm sheering you on....Yeah!!!

Love & Light :)

2018-05-23 @ 17:22:37
Postat av: Kenneth Lövgren

Tack Eivor, skall kämpa på😀
Pergite!

2018-05-23 @ 20:43:35
URL: http://aconcagua.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack Emma för denna och kommande uppdateringar! //Johan

2018-05-23 @ 21:59:52
Postat av: Göran och Emma

Det låter spännande och härligt. Ha en trevlig klättring.

Svar: Hejsan, tack för det, skall göra mitt bästa. Sitter å väntar på ett väderfönster för att flyga ut till BC.
Pergite!
Kenneth

2018-05-24 @ 14:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0